Tillbaka på banan

Huvudvärken och jag har börjat bli riktiga polers. Den har molat i huvudet sedan i förra veckan och tycks vara särskilt envis den här gången. Men glad är jag trots det! I söndags pallrade jag mig nämligen ut på lite äventyr inför en bröllopsfotografering på lördag och jag kan med glädje säga att jag inte helt har tappat min förmåga att fotografera.

När jag träffat det glada bröllopsparet som går till altaret på lördag for jag iväg för att bekanta mig med brudens kamera. Eller egentligen så skulle jag återlämna några saker, men jag tog tillfället i akt för de som glömt sina saker hos oss har en så otroligt fin liten pojke och är personer som jag verkligen uppskattar sällskapet av.

Lille G fick alltså vara modell och jag tycker att det värmdes upp ganska okej ändå. Han är min nya bästis, den här lilla godbiten. Våra konversationer är inte särskilt invecklade, men det kommer nog med tiden. Ordentligt glad är han i vilket fall – en riktig guldklimp.

G i solsken
Glad liten G i solsken