Oktoberkväll

I tider av kaos blir jag så usel på att blogga. Ledtråd: jag är kaos – jämt. Men under den tid som passerat har jag åtminstone åstadkommit både det ena och det andra. Till exempel så har jag hunnit läst klart en kurs, målat två tavlor, gått på mässa i Stockholm och tagit min guldpärla till bil och åkt kors och tvärs över landet ungefär varje helg. Ja, inte så att jag sett hela Sverige utan mer utforskat E4an väldigt, väldigt utförligt.

Men tack vare mina hemresor har jag fått umgåtts med en helt fantastisk liten farbror. En utav ganska många män i mitt liv. Ni har sett honom förr – lille G. Nu fick han sitta modell för kameran igen. Min lilla favorit!

IMG_0835web

Har hållit på med bilder på det fina bröllopsparet och även på en annan liten busunge, så har nu fått iväg fotokartor med bilder till respektive beställare eller vad jag ska kalla dem. Vänner vore kanske bättre att säga, haha. Det gör mig iallafall väldigt glad i både kropp och själ att veta att jag tagit bilder som jag är nöjd över trots att jag inte fotograferat på så himla länge.

Så nu tänker jag götta mig i den känslan och lägga mig för att sova.

Tjingeling!