Robinilla och städmaraton

Tjabba, som min lillebror säger och nickar med huvudet. Jag ser nog inte lika cool ut, men vi kan ju låtsas att jag gör det.

Jag har precis redigerat klart bilderna från Robinillas bröllop. De gifte sig för två månader sedan idag, om jag inte minns helt tokigt. Jag är väldigt nöjd trots att jag var så nervös innan, men jag är så glad att jag fick äran att föreviga deras dag. Det är så himla svårt att fotografera bröllop, men tyckte att det kändes mer naturligt att smyga runt i kyrkan den här gången. Dock blev det lite jobbigt när känslorna smög fram, ehe.

I övrigt har jag ägnat dagen åt att tillsammans med Stinan skriva färdigt en rapport inför C-uppsats och så har jag ensam försökt röja mitt bombnedslag till lägenhet. Det går framåt, men det går inte fort. Helt ärligt så är jag förvånad hur så mycket saker ens kan rymmas på 22 kvm?! Jag blir tokig. Dags att packa ner saker i förrådet igen tror jag.

Medan jag ägnar resten av kvällen till att fortsätta städa får ni kika på några utav mina favoriter på det vackra brudparet. Tjingeling!

4 comments on “Robinilla och städmaratonAdd yours →

Comments are closed. You can not add new comments.