Äntligen november!

Ja jo, ni läste rätt. Jag har längtat. November är så fantastiskt. Mörkt, medger jag. Men fantastiskt. Största anledningen är väl att det är NaNoWriMo som jag tjatat om de två senaste åren. Fast jag tycker ändå att det känns sådär härligt, hösten liksom hänger kvar och så kan det ändå komma snö när som helst. Ungefär så.

I år inviger jag november med en fet förkylning. Igår hade jag ordentlig feber, det har jag väldigt sällan. Mina bästa vänner från delvis Apoteket och delvis Forever är guld värda! 

Något annat som är guld värt i den här tillvaron är vår lilla Stina. Kattungen som jag hämtade när jag fortfarande var pigg i söndags, och åkte med hela vägen till Dalarna. Hela den historien är lite tokig faktiskt, den började i lördags när jag var på fest. Hittade Stina på Facebook, men det sades att hon var såld. Synd tänkte vi, hon var precis vad vi sökt efter. (När jag säger vi menar jag egentligen mor och hennes man, men jag var en del av expedition ”leta-katt” i viss mån.) Så får jag ett meddelande på söndagen, att kattflickan finns kvar. Pang sa det – så var jag påväg dit för att titta på henne. Pang så blev jag kär, pang så fick jag med henne hem. Och nu ska hon bo i Dalarna. 

Namnet fick hon efter min närmaste vän Stina, dels för att det är ett förbaskat bra namn och dels för att mamma ville hedra Stina lite eftersom vi är så goda vänner. För tillfället ligger Stina bakom vår tv-bänk, hon får vara ifred där. Men inatt har hon utforskat hela vardagsrummet och börjar bli ordentligt modig, så det blev både lek och gos i soffan med Wille och mig för en stund sedan. Igår var hon knappt framme alls – varje framsteg är en vinst. 

Halleluja för det längsta inlägget jag skrivit om något vardagspersonligt. Men jag är så galet kär i Stina och så galet trött att jag knappt kan koncentrera mig på annat. 

Tjingeling! Ha en bra tisdag! 

Liten hjärtskärande söt Stina x2 // Nässpray, immunförsvarsstöd och torra läppars bästa vän!