Kandidatuppsats och glädje

Alltid när jag ska börja ett inlägg så brukar jag vilja ha något särskilt att säga. Jag brukar vilja berätta att något har hänt, något som gör mig glad. Jag vet inte om jag har något sådant idag, det känns som att den här dagen har varit ganska normal.

Jag har ägnat dagen åt att studera, Stina och jag har precis påbörjat vår 10-veckor långa resa genom C-rapport. Kandidatuppsatsen. Bödeln kom igår, han sa att det var dags. Jaja, sa vi och så var det ungefär bara att hugga in. Vi ska skriva om öl. Öl, ja. ÖL. Hur ska man kunna skriva en uppsats om ÖL, kanske ni tänker. Eller så tänker ni som vi; DET låter KUL. Sen får vi se hur kul det är att vilja hugga huvudet av sin närmaste vän, men det är sådant jag hoppas kunna slippa. Vi ska nog kunna klara detta också!

I övrigt har jag precis ägnat ett par timmar till Forever-arbete. Om jag nu ens kan kalla det arbete. Jag har skrivit meddelanden och ringt lite. Rätt lagom. Imorgon ska jag lägga en beställning, tycker alltid att det är lika roligt! Som lilla julafton.

November, förresten. Idag är det den 10e. Galet. Men jag stormtrivs än, fast det börjar bli kallt och svart. Kanske just därför också? Jag vet inte. För första gången på en hel del veckor börjar jag känna mig som människa igen. Jag har äntligen börjat få ordning på saker och ting igen. Fan vad det är underbart.

OCH PÅ TAL OM F:ING UNDERBART. MIN KAMERA ÄR LAGAD!!!! Ja, för er som inte visste detta: den var sönder. Lyckan jag känner är så innerlig. Jag har mer än en sak jag vill föreviga! Typ vår lilla Stina till exempel. Vilken liten pärla hon är. Så himla kär.

Kvällens multitask: SATC i bakgrunden av lite planering och skrivande. Tjingeling!

stinawilleweb
Stinas första besök ute i vår trädgård i helgen!

2 comments on “Kandidatuppsats och glädjeAdd yours →

Comments are closed. You can not add new comments.

  1. Det är kul med uppsats! Just nu ligger lilla Stina och tvättar sina tassar bredvid mig. Tror hon kissade på golvet nyss! Så klart har jag torkat upp det. Jobbiga nätter, är det iallafall! Hon har tillgång till sin toalett. Vet inte varför hon gjorde det? Spillde vatten också.

    Nu govk motorn igång precis i mitt öra!
    Godnatt! ?