All about läppar typ

Igår hade vi webbutbildning med Forever och det var ett webinar som jag längtat efter väldigt länge – smink! Jag har på senare tid, av någon anledning, börjat använda fler sminkprodukter i ansiktet och jag köpte hem ett par läppstift och en mascara från Forever tidigare i år. Jag har sedan inte riktigt vågat mig på något annat vilket låter konstigt, men jag vet inte – jag var väl rädd att det bara skulle ligga och skräpa.

Det ska bli grymt kul att prova fler produkter framöver med gott samvete för min stackars hud ehehe. Och jag tänkte bjuda er på en liten kik på mitt fejs och de två läppstift jag har hemma just nu!

Snabbfakta om sminket, dvs Flawless by Sonya; baserat på aloe vera, ekologiskt och skonsamt mot huden. Läppstiften luktar vanilj och innehåller vitamin E. Tjingeling!

1. Watermelon respektive 2. Copper på läpparna!

1 comment on “All about läppar typAdd yours →

Comments are closed. You can not add new comments.