En liten sammanfattning

Det är bara att inse. Jag är ingen bloggare längre. Man kan fråga sig om jag någonsin varit bra på det, jag vet inte, men skriva om vad fan som helst kunde jag ändå. Nu är det blankt i huvudet. Jag har inte skrivit på så länge, så egentligen har ju hur mycket som helst hänt.

Det största som har hänt är ju helt klart min examen från Mittuniversitetet. Äntligen klar! Och jag menar det verkligen. Äntligen. Det var så himla nära bristningsgränsen. Hade det inte varit för världens bästa Kerstin Nyström(fakultetsadministratör och räddare i nöden) så hade jag nog gett upp. Kan inte understryka nog vilken stjärna hon är!

Under sommaren har jag gått på sparlåga och varit trött. Mycket har känts helt fruktansvärt men jag anser mig själv ändå vara lyckligt lottad och har fått in några riktiga fullträffar trots allt. Förutom händelserna nedan har jag hunnit skriva massor, träffat det nyaste kusinbarnet, skrattat, hängt hos mormor ca hela tiden, fotograferat, plockat smultron, ätit för mycket mat, tittar på tonvis med serier, hängt med min familj och njutit av stunden ett x antal gånger.

Och nu tänkte jag fortsätta göra allt detta och lite till. Tjingeling!

IMG_0120IMG_0687IMG_0339IMG_1292IMG_0851IMG_0923

  1. Hela GDK13 på Examensdagen. Vi var väldigt nöjda. Och fina!
  2. Världens bästa Stina the Cat. Det har blivit hemskt mycket gos i sommar. Kanske lite för mycket, tycker hon. Men alltså kolla då – hur kan jag inte ta upp den där i famnen och snosa lite? Går ju inte.
  3. Här kommer världens bästa Stina the Human hos vilken jag spenderade midsommar. En toppenhelg, faktiskt. Den lever jag på länge.
  4. En teckning jag aldrig blir klar med! Den symboliserar den kreativitet jag lyckats få ur mig under denna annars rättså motiga period. Om ni kollar mitt nya konstinriktade konto på Instagram får ni se mer; pheliciart.
  5. Wille och jag på väg till Kolmården, bara vi två från vår familj.
  6. Delfinshow. Jag var tvungen att få ha gått på den här åtminstone en gång i mitt liv. (Två. Vi gick två gånger.) Och jag grät båda gångerna. Anledningen är lite osäker.