Drömtavla och utveckling pågår

Den här veckan kickar del två i Rolling Training igång och jag känner mig både taggad och lite rädd. Jag anser dock den senare känslan vara befogad, det är dags för mig att börja jobba med både mig själv och annat.

Nu är det dags att trappa upp aktiviteterna och effektiviseringen av min egen tid, så jag har mycket framför mig att komma över. Till exempel har jag någon sorts rädsla inför att prata med människor fast jag innerst inne inte har sååå himla svårt med det. Men rädsla kan göra mycket. Och det är dags för mig att kliva ut ur min egen komfortzon.

Den här veckan i programmet ska vi dela med oss av våran drömtavla. Alltså en tavla – fysisk eller digital – där vi har satt ihop bilder på saker som vi vill uppnå i våra liv. Och jag tänkte dela med mig av min här med! Min tavla är både kortsiktig och övergripande på samma gång. Resorna, maten och bilen är väl de mål som är mest kortsiktiga, medan lägenhet i Stockholm känns långt bort och dessutom som något jag vill ha för resten av livet. Mitt mål om att skriva mer och måla mer finns också med, givetvis.

dromtavlan_1

Mitt motto för den här veckan är nog ”utveckling pågår” så att jag hela tiden kommer ihåg att jag inte kan hoppa från början till slut. Värt att repetera och lätt att komma ihåg! Tjingeling!