Förändringar

Den här veckan vaknade jag en morgon och bara kände ”Nä nu jävlar får det vara nog!”. Den tanken slog mig när jag provade en klänning som jag inte haft på ett tag varpå mina armar började lida av blodstopp. Vad. I. Hela. Helvete. !!!
Jag hämtade min C9-låda som stått ett tag och öppnade den. Det var bara så det skulle vara. Jag kan inte säga att jag är fet eller så. Jag tycker nog mest att jag haft några extrakilon och fått former för en gångs skull – men när jag inte får på mig mina bästa klänningar blir jag förbannad. Jag vill inte ha det så. Och det handlar inte om någon annan än mig själv. Och mina klänningar!

C9 alltså. Andra gången. Hur har det gått? Hur har jag mått? Bättre än förra gången – konstigt nog. Några dippar har jag haft men annars så känner jag mig piggare och sover väldigt mycket bättre. Ser fram emot slutresultaten!

För övrigt så har jag börjat på nytt jobb i Falun. STUART Reklambyrå. Bästa jag haft. Så grymt kul. Jag som hatar att gå upp på morgonen har nu gått upp med fröjd. Trivs verkligen, så jag är tacksam att jag fick chansen att jobba där! Min förhoppning är givetvis att jag får stanna.

Med andra ord tycker jag att livet är ganska bra. Även om jag skulle behöva ett rejält klipp av mitt barr som bara växer och växer. Tjingeling!

IMG_1564