Oktobersöndag och julibilder

Det har gått och blivit oktober och jag har gått och blivit dyngförkyld. Jag älskar höstkylan, men jag hatar att det allt som oftast för med sig förkylningar. Jag är dock ändå glad att jag blev förkyld på helgen, så att jag förhoppningsvis slipper vara borta från jobbet alls (eller så länge). Jag trivs så bra och vill helst inte missa en enda dag! Det är så kuuul att få jobba med det jag är bra på och brinner för.

Idag tänkte dock inte prata så mycket om jobb utan jag vill dela med mig av lite bilder från en riktigt bra sommardag. I juli fotograferade jag mitt kusinbarn Emma hemma hos min faster Eva. Det blev väldigt fina bilder och jag känner mig nöjd. Mest beroende på motivet! Emma var lite svårflirtad framför kameran, men hennes föräldrar försökte tappert hjälpa till. Vi fick till några stycken glada bilder i början, men ju mer tid vi spenderade ihop desto gladare blev hon mot både kameran och mig. Fick riktigt härliga bilder efter att vi var ”klara”!

img_0487 img_0517img_0569_1img_0630

Här har vi några av mina favoriter från fotograferingen. Den sista är från när vi var ”klara” och bara umgicks, Emma var så duktig och kunde sitta själv i flera sekunder! Mamma Elin eller pappa Erik satt redo precis utanför bild om hon skulle tappa balansen. Det var en riktigt mysig dag med fika, middag och gott sällskap. Hoppas på att få göra om det snart!

Nu ska jag gå och krya på mig. Tjingeling!

1 comment on “Oktobersöndag och julibilderAdd yours →

Comments are closed. You can not add new comments.

  1. Ja de är så fina ?
    Var ju preeecis när hon började lära sig sitta, veckan efter satt hon hur stadigt som helst ?