Prioriteringar

Jag har bestämt mig för att ha ett första utkast av ett utav två skrivprojekt färdigt till året är slut. Eller innan, måste det ju bli. Jag vet inte om det är ett galet mål, orealistiskt kanske, men det är något att sikta på.

Idag, på fars dag, har jag prioriterat min konst, mitt skrivande och såklart även min far. Jag har haft en bra känsla i kroppen hela veckan och den finns kvar än. Så även ryggskottet, men jag har valt att fokusera på annat.

Det satt en hökuggla högst upp flaggstången och spanade idag. Jag vill känna mig lika nonchalant och stolt som den såg ut. Nonchalant över saker som inte borde bekomma mig och stolt över mig själv och det jag gör.

Till exempel tänkte jag börja med att distansera mig från tankar om att skriva sådant här där andra kan läsa det känns helt bisarrt. Jag är ändå så himla trött på att gömma mig och mina känslor. Jag skäms ju egentligen inte över mina problem, vill inte ha något sliskigt medlidande eller ”styrkekramar” när jag inte ber om det. Jag vill nog inte ens att alla ska förstå, bara att det ska vara accepterat att prata om att ha problem.

Det här är mitt forum. Mitt sätt att agera ut. En del av lösningen.

1 comment on “PrioriteringarAdd yours →

Comments are closed. You can not add new comments.

  1. I din blogg får du uttrycka dig o dina tankar på det sätt du vill. Vill du gnälla -gör det, vill du sjunga en trudelutt – gör det.
    Det är inte ditt problem om andra inte gillar det!